Županija Zapadnohercegovačka

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa

Sastanak s ravnateljima škola Županije Zapadnohercegovačke

1 ruj. 2023 | Novosti

Danas je u dvorani Vlade Županije Zapadnohercegovačke s početkom u 10:30h održan sastanak s ravnateljima svih škola s područja Županije Zapadnohercegovačke.

Ministrica Daniela Perić je na početku sastanka pozdravila sve prisutne i zahvalila svima na dolasku. Otvorila je sastanak s temom sigurnosti u školama i mjerama koje su se već poduzele po tom pitanju i onima koje će se provoditi. Ravnatelji su iznijeli svoja iskustva s provedbom mjera sigurnosti, naveli su neke izazove s kojima su se susretali i prednostima koje su donijele određene mjere.
Na sastanku se razgovaralo i o Kurikulskoj reformi koju će provoditi Vlada Županije Zapadnohercegovačke. Stav Vlade Županije Zapadnohercegovačke je da smo na dobrom putu, naglasila je ministrica, a nadolazeće vrijeme će se iskoristiti za provedbu edukacija od strane JU Zavoda za odgoja i obrazovanje o provedbi reforme. Načine, oblike i metode provedbe ove reforme utvrđuju učitelji koji sudjeluju u kreiranju i provedbi Kurikulske reforme.

Zaključak sastanka ravnatelja i ministrice Perić je taj kako su sve škole spremne za početak nastave. U ovoj školskoj godini će i dalje biti podrška jedna drugima kako bi se nastava u učionicama provodila što kvalitetnije na dobrobit svih učenika.

Adresa:
Stjepana Radića 37b,
88220 Široki Brijeg,
Bosna i Hercegovina

Tel.:
+387(0)39 703 230

Fax:
+387(0)39 703 235

E-mail:
[email protected]

Linkovi

Skupština Županije Zapadnohercegovačke

Vlada Županije Zapadnohercegovačke

Sveučilište u Mostaru

Zavod Za Odgoj I Obrazovanje

Natječaji

Rasprave