Županija Zapadnohercegovačka

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa

Poziv za nominacije za UNESCO – Bangladeš Bangabandhu Sheikh Mujibur međunarodnu nagradu za kreativnu ekonomiju

8 srp. 2021 | Novosti

UNESCO je otvorio poziv za dostavljanje nominacija za UNESCO Bangladeš Bangabandhu Sheikh Mujibur međunarodnu nagradu za kreativnu ekonomiju.

Ova nagrada je uspostavljena 2020. godine kako bi se prepoznale i nagradile izuzetne inicijative pojedinaca, institucija, tijela ili nevladinih organizacija koji su osmislili i implementirali inovativne projekte ili programe koji promoviraju poduzetništvo mladih osoba, od 16. godine naviše, u području kreativne ekonomije.
Kreativna ekonomija uključuje sektore kao što su film/audio-vizualni, dizajn, medijska umjetnost, glazba, izvedbene umjetnosti, nakladništvo i vizualne umjetnosti.

Poziv i statut nagrade, te brošuru nagrade se može preuzeti na poveznici: https://en.unesco.org/creativity/news/call-nomination-unesco-bangladesh-bangabandhu-sheikh .

Prijave se šalju najkasnije do 12.7.2021. godine Državnom povjerenstvu BiH za UNESCO prijedloge potencijalnih kandidata za nominaciju za UNESCO – Bangladeš Bangabandhu Sheikh Mujibur međunarodnu nagradu za kreativnu ekonomiju, sukladno uvjetima nagrade.
Prijedlog kandidature treba sadržavati opis aktivnosti i rezultata inicijative/projekta, detaljan opis na koji način inicijativa/projekt kandidata doprinosi ciljevima nagrade, popratne dokumente (fotografije, video svjedočenja korisnika programa/projekta, izvješća, vijest i sl.)

UNESCO-Bangladesh Bangabandhu Sheikh Mujibur Rahman International Prize for the Creative Economy

Adresa:
Stjepana Radića 37b,
88220 Široki Brijeg,
Bosna i Hercegovina

Tel.:
+387(0)39 703 230

Fax:
+387(0)39 703 235

E-mail:
[email protected]

Linkovi

Skupština Županije Zapadnohercegovačke

Vlada Županije Zapadnohercegovačke

Sveučilište u Mostaru

Zavod Za Odgoj I Obrazovanje

Natječaji

Rasprave