Županija Zapadnohercegovačka

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa

MSYP VIRTUAL – besplatni ljetni obrazovni program za mlade

20 svi. 2021 | Novosti

U razdoblju od 21. lipnja do 10. srpnja 2021. godine održava se besplatni ljetni obrazovni program međunarodnog karaktera – MSYP Virtual. Program predstavlja virtualni spin-off Mostarskog ljetnog programa za mlade, koji ove godine namjerava okupiti 60 mladih u dobi od 14 do 19 godina iz svih dijelova Bosne i Hercegovine. Svi tečajevi i aktivnosti MSYP-ja vođeni su od strane volonterskog tima iskusnih akademika, profesionalaca i stručnjaka iz BiH i cijelog svijeta, a održavaju se na engleskom jeziku. Tijekom tri tjedna MSYP-ja Virtual, sudionici će pratiti veliki broj izbornih predmeta, predavanja i interaktivnih radionica.

Ovogodišnji tečajevi će obuhvatiti područja matematike i logike, ljudskih prava, kemije, političke filozofije, međunarodne politike, ekonomije, medija i novinarstva, urbanih studija, umjetnosti i psihologije.

Cilj programa je poboljšati samopouzdanje kod sudionika kroz kritičko i kreativno razmišljanje, liderstvo, timski rad, poduzetništvo, multikulturalno razumijevanje i društveni angažman, uz jačanje znanja engleskog jezika. Od samog osnivanja 2014. godine, program je uspješno održan za sedam generacija sudionika te je okupio preko 280 mladih. Do sada, svi sudionici su ocijenili program kao izvrstan te 2/3 njih odluči ponovno pohađati MSYP sljedeće godine. Program je u potpunosti neovisan te nema afilijacija s bilo kakvim političkim, religijskim i gospodarskim subjektima.

Prijave se zatvaraju u ponoć, nedjelja 30. svibnja.

Više informacija možete pronaći ovdje .

Adresa:
Stjepana Radića 37b,
88220 Široki Brijeg,
Bosna i Hercegovina

Tel.:
+387(0)39 703 230

Fax:
+387(0)39 703 235

E-mail:
[email protected]

Linkovi

Skupština Županije Zapadnohercegovačke

Vlada Županije Zapadnohercegovačke

Sveučilište u Mostaru

Zavod Za Odgoj I Obrazovanje

Natječaji

Rasprave