Županija Zapadnohercegovačka

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa

Otvorene prijave za program “Coca-Colina podrška mladima u BiH”

3 svi. 2021 | Novosti

Projekt Coca-Colina podrška mladima u BiH nacionalni je program kompanije Coca- Cola HBC, koji prepoznaje, razvija, osnažuje i motivira na uspjeh sudionike, čineći ih konkurentnijim na tržištu rada.

Ovogodišnje radionice će biti organizirane u online formatu, putem Zoom platforme u okvirnom trajanju od 60 minuta. Prijave za sudjelovanje su obavezne, a prijavni obrazac nalazi se na linku: http://bit.ly/prijavaCCPM2021.
Coca-Cola HBC B-H Sarajevo nastavlja sa realizacijom projekta Coca-Colina podrška mladima, a prva ovogodišnja edukacija će biti organizirana 6. svibnja s temom ”Započeti karijeru u velikom sustavu”. Budući da je aktualnost i svrsishodnost tema jedan od najvažnijih kriterija pri planiranju programa, ovogodišnje teme radionica, između ostalih, su:

  • Kako započeti karijeru u velikom sustavu
  • Financijska pismenost
  • Otključavanje unutarnje genijalnosti
  • Poduzetnički mindset
  • Skok u digitalno tržište rada
  • Mentalno zdravlje
  • Budi KUL-I-TI!

Tokom ovogodišnje Coca-Coline podrške mladima će biti organizirane posebne Q&A sesije sa nekim od najuspješnijih i najinspirativnijih bh. poduzetnika. Iako primarno namijenjene mladima 18 – 30 godina, na radionicama mogu sudjelovati svi, sa napomenom da mlađi od 18 mogu pratiti program uz prethodnu pismenu suglasnost roditelja. Program mogu pratiti i stariji od 30 godina ukoliko spadaju u ranjive kategorije nezaposlenih ili na drugi način osjetljivih grupa (nacionalne manjine, osobe sa poteškoćama ili invaliditetom…) kao i ljudi koji su ostali bez posla zbog pandemije. Radionice Coca-Coline podrške mladima su besplatne za sve sudionike.

Adresa:
Stjepana Radića 37b,
88220 Široki Brijeg,
Bosna i Hercegovina

Tel.:
+387(0)39 703 230

Fax:
+387(0)39 703 235

E-mail:
[email protected]

Linkovi

Skupština Županije Zapadnohercegovačke

Vlada Županije Zapadnohercegovačke

Sveučilište u Mostaru

Zavod Za Odgoj I Obrazovanje

Natječaji

Rasprave