Županija Zapadnohercegovačka

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa

Pismo zahvale donatorima

24 lip. 2020 | Novosti

Poštovani,

nalazimo se u izazovnom vremenu koje nosi sa sobom sve poteškoće uzrokovane pandemijom Covid-a 19, koja nas je, između ostalog, primorala i na prilagođen pristup nastavnom procesu na način da se škola odvijala putem interneta što nas je dovelo pred niz poteškoća u tehničkom pogledu. U želji da  svim učenicima omogućimo jednak pristup učenju na daljinu poslali smo apel prema našim gospodarstvenicima i organizacijama tražeći od njih potporu u vidu nove ili rabljene informatičke opreme kako bi se ista dodijelila školama a preko škola djeci koja su u stanju potrebe za istima.
Ono što se dogodilo nakon našeg apela iznenadilo nas je u pozitivnom smislu, još jednom smo dokazali su naši ljudi širokog srca kad je najpotrebnije. Dragi donatori, zahvaljujući vama ova školska godina je završena na najbolji mogući način.
Zahvaljujemo vam kao Ministarstvo na pruženoj pomoći ali vam zahvaljujemo i u ime učenika naših škola koji su ovu stresnu školsku godinu priveli kraju učeći i sudjelujući u nastavnom procesu.

U prilogu se nalazi tabela donatora:

Tabela donatora

Zahvaljujemo se i svim ostalim donatorima koji su donacije uradili izravno prema školama ili na način da su izravno pomogli učenicima u stanju potrebe a koje nemamo u evidenciji našeg ministarstva.

Adresa:
Stjepana Radića 37b,
88220 Široki Brijeg,
Bosna i Hercegovina

Tel.:
+387(0)39 703 230

Fax:
+387(0)39 703 235

E-mail:
[email protected]

Linkovi

Skupština Županije Zapadnohercegovačke

Vlada Županije Zapadnohercegovačke

Sveučilište u Mostaru

Zavod Za Odgoj I Obrazovanje

Natječaji

Rasprave