Županija Zapadnohercegovačka

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa

Tableti UNESCO

15 tra. 2020 | Aktualnosti, Novosti

          Temeljem Molbe za podršku upućene UNESCO- u dana 08. 04. 2020. godine od strane ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa Ružice Mikulić, a u svezi sa stanjem prouzrokovanim korona virusom ( COVID 19), UNESCO BiH je donirao informatičku opremu u vidu 40 tableta Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke kao izravnu pomoć u podršci pri sudjelovanju u online nastavi za učenike koji potiču iz socijalno ugroženih obitelji. Ministarstvo će iste raspodijeliti po školama u gradovima odnosno općinama u sastavu Županije Zapadnohercegovačke, tako da svaka grad/općina dobije isti broj uređaja, a škole će ih naknadno podijeliti učenicima sa najvećom potrebom.

          Ministarstvo aktivno radi na nabavljanju dodatne opreme kako bi našim učenicima, a i njihovim  roditeljima što više olakšali ovaj oblik nastave.

          Ovim putem se još jednom zahvaljujemo UNESCO-u BiH na vrijednoj donaciji u ime našeg Ministarstva te u ime učenika kojima će ova donacija pomoći u obrazovanju.

Adresa:
Stjepana Radića 37b,
88220 Široki Brijeg,
Bosna i Hercegovina

Tel.:
+387(0)39 703 230

Fax:
+387(0)39 703 235

E-mail:
[email protected]

Linkovi

Skupština Županije Zapadnohercegovačke

Vlada Županije Zapadnohercegovačke

Sveučilište u Mostaru

Zavod Za Odgoj I Obrazovanje

Natječaji

Rasprave