Županija Zapadnohercegovačka

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa

Ministrica obrazovanja nagradila trojke iz Gimnazije Ljubuški

13 lip. 2012 | Novosti

12.06.2012. godine Ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke  gospođa Helena Lončar je ugostila u svom uredu trojke iz Ljubuškog  koji su sve godine gimnazijskog obrazovanja završili sa prosjekom  5,0.

U njihovoj pratnji došli su i ponosni otac gospodin Miro Primorac i ravnatelj Ljubuške gimnazije gospodin Goran Skoko.

Troje djece Anđela, Antonio i Kristijan iz obitelji Mire i Dijane Primorac rođeni su 02. kolovoza 1993.

 

Svoju izvrsnost nisu pokazali samo kroz učenje već i kroz ostale aktivnosti, nastavne i vannastavne. 

Ministrica obrazovanja je, ne krijući svoje oduševljenje, kazala da ju veseli činjenica da ispred sebe ima trojke koji su svi bili izvrsni učenici za vrijeme gimnazijskog obrazovanja, te je čestitala njima a naročito njihovim roditeljima koji su uspjeli u istom trenutku odgojiti  troje djece koja su danas kompletne mlade osobe a čije ambicije ne prestaju sa završetkom gimnazijskog obrazovanja.

Gospodin Miro Primorac zahvalio se Ministrici zbog ovog znaka pažnje ukazanog njegovoj obitelji, te je rekao da su i on i supruga Dijana , koja danas nije mogla doći na prijem zbog obveza na radnom mjestu, ponosni na svoje sinove i kćer koji su djeca koju bi svatko poželio.  

Anđela, Antonio i Kristijan  zahvalili su se Ministrici na prijemu i na darovima, te su kazali da im to što su trojke nije bila nikakva prepreka u učenju i ostalim aktivnostima nego im je upravo suprotno zajednički rad pomagao u njihovom uspjehu. Zahvalili su se svojim roditeljima koji cijeli svoj život podređuju njima.

Što se tiče ambicija ove nesvakidašnje trojke Antonio i Kristijan se nadaju da će upisati strojarski fakultet a Anđela se nada upisu na građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru. 

 
 
 
 
 

Adresa:
Stjepana Radića 37b,
88220 Široki Brijeg,
Bosna i Hercegovina

Tel.:
+387(0)39 703 230

Fax:
+387(0)39 703 235

E-mail:
[email protected]

Linkovi

Skupština Županije Zapadnohercegovačke

Vlada Županije Zapadnohercegovačke

Sveučilište u Mostaru

Zavod Za Odgoj I Obrazovanje

Natječaji

Rasprave